Geconcentreerd een ambacht leren of gewoon een middagje gezellig samen klussen: volg een workshop!

Atelier Eindhoven biedt elke week diverse workshops en cursussen aan. Wij vinden ons workshop- en cursusaanbod erg belangrijk, omdat iedereen de kans moet hebben om te leren werken met zijn of haar handen en zo ook de oude ambachten in stand te houden. Hiernaast is het gewoon heel leuk om nieuwe dingen te leren, toch?

Om er voor te zorgen dat wij veel leuke en uitdagende workshops hebben, werken wij met verschillende partners en leveranciers om het voor jullie zo afwisselend mogelijk te maken!

Klik hier voor ons gehele aanbod aan workshops en cursussen!

De kleine lettertjes

Natuurlijk zijn er wel wat spelregels:

  • Onze algemene voorwaarden en huisregels zijn van toepassing
  • Kinderen onder de 16 zijn in principe niet toegestaan (we kunnen uitzonderingen maken voor familiedagen, want dan regelen we een veilige plek voor de kinderen)
  • Het kan zijn dat we bij onvoldoende deelnemers een cursus moeten verplaatsen of annuleren. Uiteraard houden we je hiervan tijdig op de hoogte en doen we ons uiterste best om dit te voorkomen.
De werkplaats is een goede uitkomst voor mijn werk. Veel machines, kennis en hulp als ik het nodig heb. Er zijn altijd wel collega’s op locatie om een handje te helpen.
Dick Erinkveld, Solidrocks Prototyping