Werk sneller en beter bij Atelier Eindhoven

Atelier Eindhoven beschikt over een uitgebreid machinepark en volop ruimte voor al jouw klussen. Hierdoor kan jij, als zelfstandige, niet alleen sneller werken, maar ook klussen aannemen die eerst niet mogelijk waren. Kijk eens rond op onze faciliteitpagina om te zien welke machines wij hebben.

Maar Atelier Eindhoven is meer dan een machinepark: wij krijgen regelmatig opdrachten van particulieren en bedrijven die wij doorspelen naar onze vaste klanten. Ook heb je via ons inkoopvoordeel bij diverse leveranciers en kan je onderhanden werk hier opslaan.

Tot slot zijn we een gezellige werkomgeving. Bij ons is er altijd iemand om een bak koffie mee te drinken of samen je lunch te eten. Hierdoor heb je alle lusten van collega’s, maar niet de lasten!

Volledig flexibel

Betalen per uur, strippenkaarten of abonnementen. Alles kan!

Flexibiliteit staat voorop

Het maakt ons niet uit of je af en toe een uurtje komt werken of hele dagen blijft hangen. Alles is mogelijk.
En dat geldt ook voor het lenen van gereedschap of opslaan van onderhanden werk. Vraag het gewoon even.

Betaalbaar

Onbeperkte abonnementen vanaf €100 per maand

Nergens zo goedkoop

Bij ons kan je op basis van losse uren of strippenkaarten aan de slag, maar het wordt pas echt voordelig als je een abonnement afsluit. Deze zijn er al vanaf €100. Zie onze prijzen pagina voor meer informatie.

Goed bereikbaar

Gratis parkeren en grote roldeuren

Toegankelijkheid

Wij begrijpen dat jij met je bus makkelijk toegang moet hebben tot de werkplaats, daarom hebben wij een gigantische roldeur laten plaatsen die direct toegang verschaft tot het machinepark en werkplein.

Goedkoper bestellen

Bestel via onze partners

Diverse partners

Wij hebben diverse partners & leveranciers zoals Bouwmaat, Kombi, Houtimport Best, Verfkampioen, Van der Winkel en Galvano. Doordat wij hier regelmatig bestellen, kan jij gunstiger inkopen.

Kom ook werken bij Atelier Eindhoven!

De voordelen op een rij

Bij Atelier Eindhoven kan je volledig flexibel gebruikmaken van productiemiddelen en machines die je anders waarschijnlijk niet makkelijk of betaalbaar voor handen hebt. Het feit dat je in je eentje of in een klein team werkt, betekent niet dat je minder behoefte hebt aan een sterk netwerk en industrieel gereedschap.

  • Alle ruimte om te werken
  • Meer klanten
  • Volledige flexibiliteit
  • Gezelligheid
  • Opslagmogelijkheden
  • Industriële machines
  • Gunstiger inkopen bij onze partners

Wat onze klanten zeggen

De werkplaats is een goede uitkomst voor mijn werk. Veel machines, kennis en hulp als ik het nodig heb. Er zijn altijd wel collega’s op locatie om een handje te helpen.
Dick Erinkveld, Solidrocks Prototyping
Sinds ik Atelier Eindhoven ken, ben ik er elke week. Met de professionele machines werk ik gewoon sneller dan in mijn eigen werkplaats.
Zelfstandig klusser, Zelfstandig