Gebruik ons als tijdelijke overloop of als permanente educatiepartner

Veel technische en design onderwijsinstellingen kampen met ondercapaciteit van de werkplaatsen, vooral in examenperiodes. Hier speelt Atelier Eindhoven op in door de werkplaats te verhuren aan scholen met of zonder toezicht vanuit ons. Ook zijn wij betrokken bij internationale uitwisselingsprogramma’s en waren wij tijdens The Dutch Design Week 2014 gastheer van studenten uit Rotterdam, Den Haag & Eindhoven.

In ons netwerk van zelfstandigen zitten ook veel ervaren vakdocenten. Tevens is Atelier Eindhoven zelf gecertificeerd ECABO leerbedrijf. Kortom: wij kunnen alles ontzorgen voor onderwijsinstellingen die een flexibele schil nodig hebben.

Extra capaciteit

Werkplaatsen vol?

Ruimte zat bij ons

Scholen kampen vaak met te weinig capaciteit op piekmomenten, zoals tijdens examenweken. Het is mogelijk om voor korte of langere tijd groepskortingen of zelfs gratis toegang voor leerlingen te regelen. Eventueel kunnen wij daar ook docenten bijleveren.

Studentvriendelijk

Standaard bieden wij al korting

Onze band met het onderwijs

Wij begrijpen maar al te goed dat scholieren, studenten en onderwijsinstellingen vaak krap bij kas zitten. Daarom hebben wij al standaard studentenkortingen waarmee MBO, HBO & WO studenten voor aanzienlijk minder bij ons aan de slag kunnen.

ECABO

Erkend leerbedrijf

Beroepsonderwijs

Wij vinden het belangrijk om ook een maatschappelijke rol te spelen. Daarom zijn wij een erkend leerbedrijf geworden, op die manier kunnen we bijdragen aan de ontwikkeling van studenten in het beroepsonderwijs.

Ervaren docenten

Breed netwerk

Echte vakmensen

Onze instructeurs en docenten hebben diverse achtergronden. Of je nu op zoek bent naar iemand die docent is op de HKU of liever een vakman met 30 jaar ervaring, wij kennen de juiste persoon!

Maak Atelier Eindhoven kennispartner van jouw onderwijsinstelling

De voordelen op een rij

Bij Atelier Eindhoven hebben wij ervaring met grote groepen studenten met of zonder begeleiding van hun onderwijsinstelling. Indien gewenst kunnen wij ook hele lesprogramma’s aanbieden.¬†Bel ons gerust om de¬†mogelijkheden te bespreken!

  • Wij zijn scholier- en studentvriendelijk (standaardkortingen en flexibele tijden)
  • Mogelijkheid om te partneren tijdens The Dutch Design Week
  • Ervaren docenten & instructeurs
  • In overleg is vrijwel alles mogelijk
  • Erkend ECABO leerbedrijf
  • Uiteraard zijn wij goed verzekerd en staat de veiligheid voorop
  • Flexibele tijden (ook weekeinden & avonden)
  • Kennisniveau maakt niet uit: amateurs, gevorderden of gemengde groepen zijn allemaal welkom
  • Spoed? Ook geen probleem. Wij kunnen heel snel schakelen.

Wat onze klanten zeggen

Luuk had alles mooi geregeld, met drankjes en hapjes. Gezellig! Leerzaam! Helemaal toppie.
Sarah