Wij organiseren originele, inhoudelijke en leerzame groepsuitjes

 

Wij zullen er alles aan doen om jullie groep een leuke dag te bezorgen. Wij zijn heel flexibel, of je nu kiest uit één van onze reguliere cursussen of een programma op maat laat maken, vrijwel alles kan.  Ook maakt het kennisniveau van de groep niets uit. Amateurs, gevorderde klussers of een combinatie van de twee: wij zorgen voor een passende invulling.

Bedrijfsuitjes

Teambuilding door iets te maken

Weer eens wat anders

Eens een keer niet mountainbiken, een stadsspeurtocht of een libdub maken? Kom met het hele team bij Atelier Eindhoven wat écht leuks doen. Zo kunnen we je leren lassen, met z’n allen een gigantisch tuinmeubel maken voor buitenlunches of een door Ter Land, Ter Zee en in de Lucht geïnspireerde wedstrijd houden.

Vrijgezellenfeesten

Met of zonder konijnenpak

Goed begin van de dag!

Eén van de laatste dagen als ongehuwde bij ons vieren? Denk aan: als groep een eierkanon bouwen om op de geluksvogel te schieten. Of, als jullie wat liever willen zijn, kan je ook samen een meubelstuk maken dat het getrouwde stel nog lang aan deze dag zal doen terugdenken!

Vriendendagen

Dikke korting op cursussen

Volg samen een cursus

Voor vriendendagen is het leuk om in kleine groepjes aan een project te werken (eventueel competitief!) Doe wat inspiratie op uit ons uitgebreide cursusaanbod, maar kom ook vooral zelf met je eigen ideeën. Veel van onze cursusleiders hebben jarenlang in het onderwijs gewerkt en kunnen zeker helpen om een informatieve en gezellig dag te bedenken.

Familiedagen

Bijkletsen tussen de zaagmachines!

Zo vaak ben je ook niet samen

Natuurlijk kunnen wij de dag helemaal vol plannen, maar vaak is het fijn om tijdens een familiedag wat ruimte te laten om bij te praten. Zo is het bijvoorbeeld leuk om als groep een eigen barbecue en wat tuinmeubelen te maken en dan bij ons voor de deur met de groep te dineren.

Organiseer je volgende uitje bij Atelier Eindhoven!

De voordelen op een rij

Bij Atelier Eindhoven hebben we ruime ervaring met het organiseren van cursussen en groepsactiviteiten. Bel ons gerust om wat mogelijkheden te bespreken! (En kijk ook eens in ons cursusaanbod of daar iets tussenzit. Voor groepen kunnen wij leuke kortingen geven.)

  • Stel je eigen programma samen (of laat ons dat doen)
  • Wij regelen de drankjes en snacks
  • Volop parkeerruimte
  • Samen iets maken of juist individueel
  • Ervaren begeleiders, veelal met ervaring in het onderwijs
  • Groepen tot zo’n 25 personen zijn geen probleem
  • Mogelijkheid om iets te regelen voor jonge kinderen (die mogen immers niet bij de gevaarlijke machines in de buurt komen)
  • Flexibele tijden (ook weekeinden & avonden)
  • Kennisniveau maakt niet uit: amateurs, gevorderden of gemengde groepen zijn allemaal welkom

Wat onze klanten zeggen

Luuk had alles mooi geregeld, met drankjes en hapjes. Gezellig! Leerzaam! Helemaal toppie.
Sarah