Wordt partner van Atelier Eindhoven en profiteer van ons netwerk

Atelier Eindhoven is een bruisende verzamelplek aan het worden voor zelfstandigheden en handige hobbyisten. Als partner van Atelier Eindhoven kunnen we een win-win situatie creëren: jullie geven korting of gunstiger voorwaarden en wij brengen jullie prominent naar voren bij ons klanten. Ook is het mogelijk om bij ons op locatie vakavonden te organiseren. Onder andere Bouwmaat heeft dit succesvol gedaan.

Vakavonden & Productdemonstraties

Organiseer je volgende event bij ons

Inspirerende omgeving

Atelier Eindhoven is geheel ingericht als uitnodigende omgeving om aan de slag te gaan. Ons machinepark en werkplein zijn ruim opgezet, vaste huurders zorgen voor een stukje levendigheid en de ontvangsthal is zo gezellig dat mensen vaak blijven hangen voor een kop koffie.

Teamuitjes

Kom met een groep

Doe eens wat anders

Kom vooral ook met een groep collega’s kennismaken met Atelier Eindhoven. Zie onze pagina over groepsuitjes voor meer informatie.

Personeelskorting

Leuk voor personeelsverenigingen!

Sluit je aan!

De maakindustrie is hip en ook jouw personeel wil graag de handen uit de mouwen steken. Als bedrijf kan je een collectieve korting voor jullie personeel afspreken door contact op te nemen met Luuk Visser. Bel of mail ons om meer informatie te vragen!

Prototyping

Laat ons produceren in kleine hoeveelheden

Hout, metaal, keramiek

Wij hebben een gigantisch netwerk aan zelfstandigen, vrijwilligers en personeel die ongeveer alles kunnen maken. Het is niet de bedoeling om grote aantallen te produceren, maar voor prototyping is Atelier Eindhoven bij uitstek geschikt. Flexibele opslag. Flexibele gereedschappen & machines. Flexibel personeel. Wat wil je nog meer?

Wordt partner van Atelier Eindhoven!

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben een geslaagde vakavond georganiseerd bij Atelier Eindhoven. Vooral onze klanten vonden het heel leuk om eens in een andere omgeving van Bouwmaat te horen!

De voordelen op een rij

Sponsors en partners van Atelier Eindhoven krijgen toegang tot ons netwerk van meer dan 150 leden, waaronder veel zelfstandigen, hobbyisten en studenten. Ook kan je bij ons vakavonden, teamuitjes en productdemo’s organiseren.

  • Wij brengen jullie onder de aandacht bij onze 150+ leden
  • Mooie locatie om klanten of relaties te ontvangen
  • Wij kunnen extra handjes leveren tijdens vakavonden of andere evenementen
  • Ruim voldoende parkeergelegenheid
  • Wij doen ook aan prototyping!
  • Ook leuk als alternatief bedrijfsuitje!